Wij zijn Ziektekosten Vergelijken, en gevestigd in Groningen.Wat doen wij voor u?
Wij hebben als doel consumenten te helpen verzekeringen op een onafhankelijke en overzichtelijke manier te vergelijken. Dit doen we door middel van geavanceerde vergelijkingsmodules met correcte en kwalitatieve data.

Via onze vergelijkingsmodule kunt u verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om u vergelijkingsresultaten te kunnen tonen, die specifiek op u van toepassing zijn wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen met betrekking tot uw situatie en wensen. Op basis van deze gegevens vergelijken wij de betreffende verzekeringen en tonen u de diverse mogelijkheden. U heeft dan de mogelijkheid om op basis van voor u belangrijke criteria (bijv. de premie of voorwaarden) een verzekering uit te kiezen. Indien u kiest voor een bepaalde verzekering wordt u via onze website doorgelinkt naar de website van de betreffende verzekeraar waar u de verzekering kunt afsluiten.

Wij geven geen advies, wij helpen u opties met elkaar te vergelijken op basis van accurate data m.b.t. de gewenste verzekeringen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken voor de aanbieder die volgens u het beste bij u past en ervoor kiezen om de verzekering aldaar af te sluiten. Check ook altijd voor de zekerheid de voorwaarden en premie bij de verzekeraar zelf. Deze zijn uiteindelijk leidend. Aan de getoonde voorwaarden in de vergelijker kunnen geen rechten worden verleend. De uiteindelijk gekozen verzekeraar is ook uw aanspreekpunt, bijvoorbeeld in het geval van declaratie/schade.

Om een vergelijking te maken en u beter van dienst te zijn worden de gegevens die u invoert via onze servers in de EU verwerkt. Deze gegevens worden automatisch na één maand verwijderd.

Hoe volledig is onze vergelijking?
Wij willen er voor zorgen dat elke bezoeker de meest passende verzekeringen kan zoeken, vinden en kopen. Daarom vergelijken wij alleen verzekeraars, waarvan wij de meest recente voorwaarden en premies tot onze beschikking hebben.

Op deze website worden de volgende verzekeringen vergeleken : Besured, De Friesland Zorgverzekeraar, Ditzo, FBTO, Nationale-Nederlanden, Nationale-Nederlanden, NN Postcode Collectief, OHRA, ONVZ, Pro Life, Promovendum, Salland zorgverzekeringen, UnitedConsumers (VGZ), ZorgDirect

Hoe vergelijken wij?
Op basis van de door u ingevulde gegevens wordt er een selectie gemaakt van verzekeringen die voor u van toepassing zijn. Deze worden getoond in een lijst. De volgorde waarin de verzekeraars in de lijst worden getoond bepaalt u. U kunt kiezen voor een volgorde op basis van de premie van de verzekering (waarbij de goedkoopste bovenaan staat) of de klant beoordeling (waarbij de best beoordeelde bovenaan staat ). Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen?
Wanneer u via onze vergelijkingsmodule een verzekering afsluit bij een verzekeraar ontvangt Komparu en de website eigenaar een eenmalige vergoeding van de betreffende verzekeraar. De te ontvangen vergoeding heeft geen invloed op de volgorde van de resultaten in de vergelijker. Het doel is het informeren van de consument over de meest actuele premies van de verzekeringen. Let op: De premie van Ditzo kan morgen op de website van Ditzo hoger of lager uitvallen dan in onze vergelijker getoond wordt, dit omdat Ditzo continu aan haar premies werkt. Je berekende premie kan morgen dus hoger of lager uitvallen dan vandaag.

Ziektekosten vergelijken 2020

Eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken & overstappen

Ziekte-kostenvergelijker.nl vergelijkt sinds 2014 zorgverzekeringen. Bij ons kunt u makkelijk zorgaanbieders, zorgkeuze en aanvullende zorg informatie voor 2020 vergelijken. 

  1. Ziektekostenverzekeringen vergelijken  -Op deze website kunt u ziektekostenverzekeringen vergelijken. Door goed naar de verschillen in premies en vergoedingen te kijken en goed na te denken over het verplicht en vrijwillig eigen risico kunt u geld besparen.
  2. Keuze stap 2
    Kies wat gewenst is voor jouw situatie
  3. Overstappen 3
    Kies de zorgverzekering die bij jouw past

Zorgverzekering kiezen

Steeds meer mensen merken dat ze ieder jaar veel geld kwijt zijn aan de zorgverzekering en vergelijken daardoor iedereen jaar de zorgverzekering.

Vergelijk de prijzen, vind de ziektekostenverzekering voor uw zorg en sluit hem online af. Hier kunt u uw ziektekostenverzekering vergelijken. Om ziektekostenverzekeringen vergelijken gemakkelijk en snel te maken kunt u aan de linkerkant gebruik maken van verschillende opties binnen uw verzekering.

Op deze website worden de volgende verzekeringen vergeleken : Anderzorg, Besured, CZ, CZdirect, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, Ditzo, FBTO, HEMA, OHRA, ONVZ, PNOzorg, Pro Life, Salland, UnitedConsumers (VGZ), Unive Select, Univé, Zorg en Zekerheid, ZorgDirect

Ziektekosten Vergelijken
Ziektekosten Vergelijken

Fysiotherapie

Ziektekosten Vergelijken

Alternatieve Geneeswijzen

Ziektekosten Vergelijken

Brillen En Lenzen

Ziektekosten Vergelijken

Aanvullende zorgverzekering

 105,85 

Univé Zorg Select Verzekering


Vrije zorgkeuze
Directe acceptatie

105,85

Bewuzt Basis + Tandongevallen


Vrije zorgkeuze
Directe acceptatie

105,85

Zelf Bewust Polis
De Friesland


Vrije zorgkeuze
Directe acceptatieZorgverzekeringen vergelijken

Op deze website kunt u ziektekostenverzekeringen vergelijken. Door goed naar de verschillen in premies en vergoedingen te kijken en goed na te denken over het verplicht en vrijwillig eigen risico kunt u geld besparen.

Iedereen heeft een verplicht eigen risico in zijn basisverzekering zitten. Dit houdt in dat u (in 2020) de eerste € 385,- zorgkosten zelf moet betalen. Dit geldt voor het gehele jaar. De kosten die u daarna maakt, of kosten die niet gelden voor het eigen risico (zie onderstaande), betaalt de zorgverzekeraar.
Vergelijk de prijzen, vind de ziektekostenverzekering voor uw zorg en sluit hem online af. Hier kunt u uw ziektekostenverzekering vergelijken. Om ziektekostenverzekeringen vergelijken gemakkelijk en snel te maken kunt u aan de linkerkant gebruik maken van verschillende opties binnen uw verzekering.

19 november 2019

19 november; alle zorgverzekeraars moeten hun premie en polisvoorwaarden hebben gepubliceerd voor het komende jaar.

31 december 2019

31 december; dit is de laatste dag dat je kunt overstappen van zorgverzekering voor 2019, waarbij de oude verzekeraar wordt opgezegd.

31 januari 2020

31 januari 2019; heb jij je zorgverzekering voor 31 december handmatig opgezegd, dan is dit de laatste dag dat je kunt overstappen van zorgverzekering.


Vanaf halverwege november is het weer mogelijk om tot aan het nieuwe jaar van zorgverzekering over te stappen. Dit jaar wordt het voor de verzekerde gemakkelijker gemaakt om een zorgverzekering te vergelijken voor 2019.
De Nationale Zorgautoriteit (NZa) heeft namelijk een actieplan opgesteld, waardoor zorgverzekeraars hun polisaanbod en informatie transparanter moeten maken voor volgend jaar.
Ook wordt er een loket geopend door de NZa waar vragen gesteld kunnen worden over het vergelijk- en overstapproces.

Aanbieders zorgverzekering

Op deze website worden de volgende verzekeringen vergeleken : Anderzorg, Besured, CZ, CZdirect, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, Ditzo, FBTO, HEMA, OHRA, ONVZ, PNOzorg, Pro Life, Salland, UnitedConsumers (VGZ), Unive Select, Univé, Zorg en Zekerheid, ZorgDirect